Forums » Support

Nike Dunk te Koop

  • 6 posts
  July 1, 2021 4:18 AM CDT

  Hoewel dit geen afbreuk doet aan de "kleurloze" make-up die het klassieke low-top ontwerp overneemt, levert de branding op het tonglabel een zwart contrast. Nike Dunk Heren/Dames Kraagvoering lijkt ook blauwachtig, maar de omgeving overschaduwt de lichte afwijking. Zolen onder de voeten kiezen ook voor een drievoudig witte look, die zeker zal aansluiten bij veel zomerse schoenenrotaties.

  [Obrazek: 21jan235.jpg]

  De Nike Dunk Schoenen variant heeft een witte mesh-basis die wordt aangevuld met bijpassende, overdreven leren overlays. Metallic zilveren zij-swooshes zitten onder de eerder genoemde leren details voor een aparte look. Het glanzende zilver is verder aangebracht op de geborduurde DUNK-tekst op het treklipje. Wat betreft de enige eenheid, de kenmerkende blokkerige tussenzool van de Dunk Low Disrupt voegt een verrassingselement toe aan een verder eenvoudig model. De tong kiest voor een zichtbaar schuimontwerp om de look af te ronden en tegelijkertijd wat DIY-vibes toe te voegen.

  Rode tinten door de veters en profiel-swooshes knipogen naar de verse tomaten in de Griekse favoriet, maar ze worden ongetwijfeld overschaduwd door de bruine olifantenprint die verschijnt op de enkelflappen en onderste hieloverlay die bedoeld is om op te vallen voor het gerecht vlees. Nike Dunk Bestellen Ten slotte voegt Color Skates zijn naam toe aan het tonglabel en het kleurrijke "C" -logo op de laterale hiel.

  Nike Sportswear's "First Use" -collectie heeft een handvol iconische silhouetten genomen en uitgerust met details ter herdenking van het debuut van de swoosh. Nu wordt de Nike Dunk te Koop toegevoegd aan de op handen zijnde collectie, die zich overgeeft aan een gebroken wit en groen kleurenpalet. Verwant aan de bijbehorende paren in de line-up, heeft de aanstaande optie een mix van leer en suède over het bovenwerk.

  Beide componenten laten de profiel-swooshes echter in de schijnwerpers staan, aangezien het iconische ontwerp van Carolyn Davidson zijn 50e verjaardag viert op "18 juni 1971", een datum die op de laterale middenvoet is gestempeld. Kopen Nike Dunk Hoewel de inlegzool verschillende iteraties van het legendarische logo bevat, spelen laterale en mediale profiel-swooshes ook een rol in de geschiedenis van het merk, aangezien die aan de eerste kant zich overgeven aan een minder verfijnde, vintage vorm. Kleine 'nike'-branding op het tonglabel knipoogt verder naar weleer, terwijl dubbele veters en een glinsterend kanten juweel de speciale kwaliteit van de schoen aangeven.

  www.wishlopen.com