Forums » Support

Nike Air Max Deluxe Rea Online

  • 6 posts
  July 1, 2021 4:21 AM CDT

  Efter att en vanlig Triple Black-version av Dam/Herr Nike Air Max Deluxe precis träffat återförsäljare, är Swoosh inställd på att återge den vördade estetikens roll på samma silhuett med tillägg av all branding. Medan svart svart är ansvarig för det mesta av den här skoens utseende, har ett skimrande element lagts till rören runt hälen och halsen, vilket ger silhuetten ett extra estetiskt element.

  [Image: most627.jpg]

  På grund av sin livliga, ljudvåginspirerade estetik har Nike Air Max Deluxe Träningsskor varit ett välkommet återinträde i dagens robusta sneakerklimat. Medan en rikedom av dessa nyckfullt utformade mönster med skal gjorda i färgglada mönster har väckt intresset hos NSW-fanatiker, har det varit de mer minimala sorterna som har hjälpt till att bevisa Deluxeens uppehållskraft.

  Nike Air Max Deluxe är vanligtvis känd för sin texturerade, mönstrade övre som har detaljer inspirerade av ljudvågor. Nike Air Max Deluxe Lägsta Priset Det har dock tagit en annan roll på senare tid via dess SE-utgåvor - alternativ tar på sig den unika silhuetten som byter ut den normala neoprenkonstruktionen för ett mjukt läder. Nu erbjuder den senaste SE till ytan en svart bas, skimrande detaljer och ljusa accenter för en look som ligger halvvägs mellan Skeptas "Never Sleep On Tour" -samarbete och en vanlig in-line-modell.

  Den skimrande strukturerade överdelen har en kombination av de två färgglada metalltonerna för en look som sitter någonstans mellan rymdåldern och South Beach, medan hetrosa accenter på Air Max-enheten och branding ger en pop av ljus kontrast. Nike Air Max Deluxe Rea Online De ovannämnda svarta plastöverläggen anländer sedan för att tygla in den färgglada överdelen precis nog och komplettera utseendet.

  Efter att ha tappat första gången i Europa förra månaden, är Shoppa Nike Air Max Deluxe - en slående Air 90-siluett i slutet av 90-talet som kombinerar en neoprenöverdel med en Air Max 97-sula - nu planerad för en statlig frigöring, och den kommer också att anlända tillsammans med en speciella vänner och familj version. Med en slående kombination av svart, blå, vit och orange med ett mönster inspirerat av ljudvågor är Air Max Deluxe en maximalistisk sneakerälskares dröm med ett unikt utseende som inte liknar något annat på marknaden. För en alternativ upplevelse av klassikern vänder den speciella "vänner och familj" -versionen överdelens mönster samtidigt som den berömda Photo Blue-färgen är intakt och erbjuder en unik nick till Deluxe-genisen.

  www.themax720.com